Seksiseuraa netistä vaivatta – näin se tehdään nykyisin

Oletko yrittänyt etsiä netistä seuraa itsellesi mutta et ole saanut tulosta? Ehkä olet ollut Tinderissä etkä ole saanut yhtään matchiä tai olet lähetellyt viestejä Suomi24:ssä mutta et ole saanut vastauksia. Ehkä olet jopa yrittänyt henkilökohtaista palstaa Helsingin Sanomissa. Mikään näistä ei usein onnistu tavalliselle suomalaiselle miehelle. Nyt kerromme miksi näin on. Syynä on useimmiten yksi seuraavista tai kaikki niistä. Ensinnäkin olet täysin keskinkertaisen näköinen tai et ole panostanut ulkonäköösi ollenkaan. Treffipalstat ovat täynnä perus-jarkkoja ja Pekkoja, jotka eivät osaa pukeutua eivätkä ole koskaan käyneet kuntosalilla. Jos haluat saada seksiseuraa sinun  täytyy panostaa hieman mikäli olet tylsä perusmies kuten useimmat on. Pukeutumiseen on helppo parannuskeino. Katso kadulla miehiä, jotka kävelevät kahdestaan seksikkäiden naisten seurassa. He tyypillisesti pukeutuvat erittäin hyvin tai vähintään muodikkaasti. Toinen erittäin tehokas ellei peräti tehokkain keino parantaa menestystäsi naismaailmassa on tietysti kuntosalilla käyminen ja terveellinen syöminen. Kolmas on sosiaalisten taitojen oppiminen. Tällä tarkoitetaan yleisiä sosiaalisia taitoja kuten keskustelun ylläpitämistä kenen tahansa vieraan kanssa. Tämä on lähtötaso. Seuraava taso on olla hyvä keskustelemaan naisten kanssa eli olla hyvä epäloogisessa ja hauskassa keskustelussa. Tämä on myös yksi tehokkaimmista keinoista löytää naisseuraa elämääsi. Näitä neuvoja kannattaa kuunnella ja kokeilla heti tänään. Ne muuttavat elämäsi täysin. Lupaamme näin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>